neljapäev, 25. veebruar 2016

Suur kolmik portree: A. - T. ja Tiiger / NB! Lisatud video!


See on täiesti esimene SUUR töö. Kui siiani olen kõik pildid teinud A4 peale, siis see on oma mõõtudelt isegi suurem, kui A3! Teine asi vajab ka ära märkimist, et see on ka ühtlasi mu esimene triibiku joonistamine! Leidsin sõpsi virtuaalsest pildikogust pildi, mis mulle oma olemuselt väga meeldis ja tekitas tahtmise seda paberile panna. A4 peale polnud seda kena perepilti mõtet väga panna, sest seal oleks kõik nii kribuks jäänud, et raske oleks joonistada olnud ja kuidagi ainuõige otsus tundus olema just suurele paberile see kanda.... Kuna otseselt A3 formaati kodus polegi, siis sai see võetud, mis oli ja hakkasin pihta.  Esimesed 2 päeva visandasin ja varjutasin ja siis suutsin pildi pekki keerata! Kui ikka sisetunne ütleb, et EI TOHI NII TEHA, siis ei tohi ka! Igatahes, üks vale otsus suutis kogu pildi ära rikkuda. Tol hetkel sai end kirutud ja pilt nurka visatud :D  ja pmst lubatud iseendale, et enam seda pilti ei tee! :D  Aga järgmisel päeval võtsin uuesti ikkagi asja kätte ja hakkasin puhtalt lehelt otsast peale kõike, sest eelmist polnud enam kuidagi võimalik parandada. Jõudsin ka sama kaugele, kui eelmisega ja siis teatas too sama sõps kelle pilti joonistasin, et olen  sünnale kutsutud. Mõtlesin hetke, et issand, mida küll kinkida???!!!  Kinki aga õnneks kaugelt ja kaua otsima ei pidanudki, sest see oli otse mu nina ees ehk siis see sama pilt mida juba teistkorda proovisin joonistada :D  ja sai otsus vastuvõetud, et see lähebki kingiks. Hoidsin pöidlaid, et ikka see kord tuleks välja, mitte ei läheks aia taha :D  Vahepeal jäi asi seisma, sest enda laste sünnad jooksid riburadamisi vahele ja peale seda sai siis uuesti rahulikumalt joonistamine ette võetud ja edasti tehtud. Lõpetasin joonistamisega sõpsi sünnaga samal päeval ilusti ära ja sai kenasti üle antud :)

            
Minu triibik, Tiiger, tuli ja heitis end ilusti toolile kerra otse pildi ette :D  Edasi enam sel õhtul joonistada ei saanud. :D

Portree "A. - T. ja Tiiger"
(Harilik pliiats ja pehme pastell - 32cm x 46cm)

   
Ja õnnelik pildiomanik koos pildiga pildil :D

Väike timelapse ka pildi valmimisest :)
(NB! Vajutage video all mutrikesest HD versioon sisse, siis näeb selget pilti, muidu kui on vaikimisi automaatne, siis on video paras udukogu)

Kommentaare ei ole: